25. juli 2024   
 
hair bundles
 
Smily
Vinkort
Hvidvine
J.Moreau & Fils - Husets Hvidvin 1/1 fl.
DKK    165,00
   Det er en let-drikkelig hvidvin med flot klar farve, delikat bouquet, frisk, blød og rund frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag.
Husets Hvidvin 1/2 fl.
DKK    95,00
American Wings, Chardonnay
DKK    178,00
   Intens aroma af bla. æbler, citrus, mango og jasmin. Vinen udviser kvaliteter og kompleksitet der langt overstiger hvad man kan forvente til prisen.
Sartori Marani Bianco
DKK    188,00
   Elegant hvidvin produceret af 100% Garganega druer, som kaldes "Den hvide Amarone".
Intens gul-gylden farve, delikat duft af modne frugter og honning. Tør, blød og frisk smag.
Maison des Princes Rosé d'Anjou
DKK    165,00
   Flot, lyserød farve med frisk duft af munte, hvid peber, røde bær og engelsk lakrids, rund, blød og let sødlig frugtsmag med noter af jordbær og andre røde bær samt en behagelig eftersmag, hvor friskhed og sødme er i perfekt balance.
Rødvine
J.Moreau & Fils
DKK    165,00
   Denne rødvin har en dyb granatrød farve, en delikat duft af mørke bær, og en fyldig smag af solbær og røde frugter.
Côtes-du-Rhone Village
DKK    95,00
   Flot vin med intens, dyb granatrød farve, delikat og frisk duft af bromvær og solbær, fyldig, men samtidig blød smag.
American Wings Zinfandel
DKK    178,00
   Lækker og fyldig vin med karakter af den ægte vare. Delikat og tiltalende duft, fremragende frugtsmag af sorte kirsebær og mørk chokolade med noter af peber og lakrids.
Aldeya Garnacha
DKK    188,00
   Det er en velafbalanceret vin med flot rød farve, delikat duft af modne bær og frugter, blød og rund frugtsmag af hindbær og vilde bær samt en lang, blød og behagelig eftersmag med krydrede noter.
Sartori Ripasso Regolo
DKK    188,00
   Flot og elegant rødvin produceret på "Ripasso" metoden. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og garvesyre til denne vin.
Due Normanni
DKK    299,00
   Dom en mørk rubin ligger den sig i glasset; en duft af mørke og røde frugter slår én i møde, og frugten fortsætter i munden, hvor den blander sig med en røget tone fra fadet. Eftersmagen bliver ved med at dominere og inviterer til grønt, kød og fisk, som de bliver tilberedt omkring Middelhavet.
Villa Molino Amarone
DKK    349,00
   Flot vin produceret af 50% Corvina Veronese, 30% Corvinone, 15% Rondinella og 5% Cabernet druer, og har været lagret ca. 1,5 år på egetræsfade og minimum 6 måneder på flasken inden frigivelsen.
Intens granatrød farve, frugtig duft, fyldig, men samtidig rund og næsten silkeblød smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag med noter af krydderier.
 
Hotel Outrup Jernbanegade 2 DK-6855 Outrup Tel. + 45 75 25 18 00