26. juni 2017   
 
 
Selskabsmenuer
Min,10 kuverter - hvor intet andet er nævnt..
Supper (terrin eller tallerken)
Aspargessuppe m. kødboller og flûtes
DKK    48,00
Klar suppe m. kød- og melboller, flûtes
DKK    48,00
Porrecremesuppe m. kødboller og brødcroutons
DKK    50,00
Fransk løgsuppe m. ostecroutons
DKK    54,00
Forretter
Tarteletter m. høns i asparges
DKK    44,00
   1 stor eller 2 små
Kold stegt kyllingebryst.
DKK    48,00
   På sprød salat, anrettet med karrydressing, ananas, ærter og flûtes.
Kold fiskefad m. flûtes
DKK    50,00
   m. rejer, asparges, caviar, citron og dressing.
Tunmousse
DKK    50,00
   m. rejer, asparges, citron og flutes.
Røget ørredfilet.
DKK    62,00
   Anrettet på sprød salat m. rejer, slikasparges, pimentcreme og flûtes.
Forretter - tallerkenanrettede
Rødtungepaupiette m. laksecreme
DKK    62,00
   Dertil sce. mousseline, grønne asparges, frisk lime og stenbidderrogn.
Røget krondyrkølle
DKK    58,00
   m. lun svampestuvning og brød.
Fillo-kurv m. Grand Cru laks.
DKK    62,00
   Tigerrejer, peberdressing, basilikum-pesto og flûtes.
Fisketallerken m. jomfruhummer
DKK    62,00
   lakserose, indbagte tigerrejer, frisk lime, cherrytomat, caviart og brød.
Hovedretter
Helstegt svinekam
DKK    85,00
   Dertil 1/2 æble, svesker, rødkål, hvide og brunede kartofler, skysovs
Farseret svinekam
DKK    90,00
   m. årstidens grønsager, hasselbackkartofler og timiansauce.
Kalkunsteg fyldt m. porre/soltørrede tomater
DKK    88,00
   Dertil baconmajs, haricots verts, pom. risollès og skysauce.
Kogt oksekød (suppekød).
DKK    86,00
   Med haricots verts, hvide kartofler, rødbeder og peberrodssovs.
Helstegt svinemørbrad fyldt m. bacon/æbler/soltørrede tomater
DKK    88,00
   Dertil friske grønsager, hvide kartofler og skysauce.
Kalvesteg m. grønsager.
DKK    92,00
   Blomkål, gulerødder, broccolisalat, hvide kartofler og skysauce.
Kalvesteg som vildt
DKK    92,00
   Dertil waldorffsalat, tyttebær, haricots verts, hvide og brunede kartofler og vildtskysauce.
Rosastegt kalveculotte
DKK    98,00
   m. baconbønner, gulerødder, blomkål, pom. risolleès og svampecremesauce.
Lammekølle m. persille/hvidløg
DKK    98,00
   Dertil fransk kartoffelgratin, tomatsalat, bagte rodfrugter og skysauce.
Rosastegt andebryst
DKK    118,00
   Med babysalater m. feta, cherrytomat, appelsin og saltmandler.
Hvide kartofler, friske grønsager og andeskysauce.
Gammeldaws Andesteg
DKK    138,00
   m. 1/2 æble, svesker, rødkål, brunede og hvide kartofler, andeskysovs.
Helstegt oksemørbrad
DKK    158,00
   m. forårsløg, broccoli, bagte hvidløg, hasselback-kartofler, pebersauce og frisk tomatsalat.
Desserter - tallerkenanrettede
Desserttallerken m. nøddekurv.
DKK    58,00
   3 slags is, hindbærcoulis og frisk frugt.
Desserttallerken
DKK    58,00
   Fransk chokoladetærte, frisk frugt, jordbærcreme og vanilleparfait.
Desserter
Fløderand m. jordbær- eller kirsebærsauce
DKK    45,00
Fløderand m. is og karamelsauce
DKK    50,00
Diverse fromager
DKK    45,00
Pære Belle Helene
DKK    50,00
Hjemmelavet is m. hindbærpureè
DKK    54,00
Dessertbord
DKK    65,00
   Mindst 5 forskellige; is, kage, fromage.
Kaffe - tilbehør til kaffen
Kaffe/the
DKK    20,00
Småkager
DKK    10,00
Petit Fours
DKK    18,00
Sarah Bernards
DKK    18,00
1/2 bolle m. pålæg
DKK    15,00
Kringle
DKK    15,00
Lagkage m. flødeskum
DKK    20,00
Frugtstang m. kransekagekant
DKK    35,00
   med gele og creme fraiche.
Ostelagkage eller Kvargkage.
DKK    30,00
Kaffebord
DKK    70,00
   Kaffe/the m. 1/2 bolle, kringle, lagkage og småkager.
Natmad
Diverse supper....fra
DKK    48,00
Frikadeller m. stuvet hvidkål.
DKK    46,00
   Med rødbeder, brød og smør.
Frikadeller med kartoffelsalat.
DKK    46,00
   Rødbeder, purløg.
3 slags tærter
DKK    50,00
   m. salat og grovbrød.
Croissant'er
DKK    52,00
   m. rejer, hønsesalat og skinkesalat. (2 stk. pr. mand)
Pålægsbord
DKK    60,00
   3 slags pålæg, lun leverpostej, ost, rugbrød, grovbrød, kaffe og the.
Lav selv hotdogs.
DKK    60,00
   Røde - og ristede pølser, alm. pølsebrød, sennep, ketchup, remoulade, rå og ristede løg, agurkesalat.
Buffet'er
Brunch-buffet.
DKK    140,00
   Blødkogte æg, røræg med brunchpølser, tartelet med høns i asparges, 2 slags pålæg (rullepølse, hamburgerryg), lun leverpostej med champignons og bacon, ostefad med druer og ananas, pandekager med akaciehonning, 2 slags marmelade, rugbrød, franskbrød, rundstykker, æble- og appelsinjuice, kaffe og the.
Frokost-buffet 1.
DKK    145,00
   Marineret sild m. karrysalat, stegt fiskefilet m. remoulade, rejer m. mayonnaise, hamburgerryg m. italiensk salat, kold steg m. rødkål, lun leverpostej m. champignons og bacon, mørbradbøf m. bløde løg, 2 slags ost m. druer, rugbrød, franskbrød, kiks, smør.
Frokost-buffet 2
DKK    155,00
   Røget ørredsalat m. æg og purløg, tartelet m. høns i asparges, kold kamsteg m. rødkål, roastbeef m. remoulade, svinemørbrad i paprikasauce, ølmarineret nakkefilet, 2 valgfri kartofler, porre- og tomattærte, frisk blandet salat, grovbrød/flûtes, kvargkage.
Aftenbuffet
Aftenbuffet 1
DKK    135,00
   Vælg 3 slags kød og 2 slags kartofler.
1 Glac. skinke
2 Marineret kyllingebryst
3 Rosastegt oksefilet
4 Krydderstegt nakkefilet
5 Honningglacerede kyllingelår
6 Barbeque-ben
7 Helstegt kalkunbryst
8 Helstegt lammekølle

1 Flødekartofler
2 Kartoffelbåde
3 Pommes Rôstii
4 Krydderstegte kartofler
5 Bagte kartofler m. kryddersmør

Dertil salatbar m. dressing.
Aftenbuffet 2
DKK    145,00
   Vælg 4 slags og 2 slags kartofler ud fra samme liste som buffet 1.

Dertil salatbar m. dressing.
Aftenbuffet 3 (min. 20 pers.)
DKK    199,00
   Lakseroulade m. flødeost, tunmousse m. rejer, serranoskinke m. honningmelon. Kalkunsauteé m. ris og karrysauce, porchetta m. ovnbagte rodfrugter, rosastegt okseculotte, blandet salat m. feta og saltmandler, coleslaw, 2 valgfri kartofler, whisky- og bearnaisesauce. Ost og frugt, fragilite-lagkage m. chokoladecreme.
 
Hotel Outrup Jernbanegade 2 DK-6855 Outrup Tel. + 45 75 25 18 00