26. juni 2016   
 
 
A La Carte
Supper
1: Klar suppe.
DKK    48,00
   Med boller og urter.
2: Flødelegeret svampesuppe
DKK    58,00
   parfumeret m. Madeira.
3: Fransk løgsuppe
DKK    58,00
   med ostecroutons.
4: Ungarsk gullashsuppe.
DKK    58,00
   Med løg og gulerødder.
Forretter
5: Rejecocktail
DKK    62,00
   med dressing og flûtes.
6: Tatar af koldrøget laks
DKK    68,00
   med agurkesalsa og stenbidderrogns-cremefraiche.
7: Røget dyrekølle
DKK    65,00
   serveret med ratatouille af æbler og soltørrede tranebær.
8: Røget Andebryst
DKK    65,00
   m. foie gras, ristede mandler, granatæble, æbletern og flutes.
Fiskeretter
9: Stegt rødspætte
DKK    118,00
   med persillesovs og hvide kartofler.
10: Smørstegte Rødtungefileter
DKK    158,00
   garneret med ferskrøget laks og ristede champignons.
Vegetar
11: Grønsagsfyldte forårsruller
DKK    98,00
   med karrysauce og løse ris.
12: Pasta Penne
DKK    85,00
   med sauterede grønsager og svampe i tomatflødesauce.
Kurv m. hjemmebagt brød og smør.
DKK    18,00
Stegeretter
14: Hotel Outrup Special
DKK    108,00
   50% hakket bacon, 50% hakket oksekød, med sautee af peberfrugt/løg/champignons, steakhouse fritter og pebersauce.
15: Dansk bøf (300 g.)
DKK    80,00
   med bløde løg, kartofler, surt og pandesovs.
16: Wienerschnitzel (300 g. skåret af skinke)
DKK    108,00
   med ærter, pom. Sauteé og smørsauce.
17: Københavnerschnitzel (300 g. skåret af skinke)
DKK    128,00
   med pom. frites, ærter og bearnaisesauce.
18: Stegt unghane og sprød skinke
DKK    158,00
   med årstidens grønsager, stegte kartofler og svampesauce.
19: Kyllingebrystfilet grilleret
DKK    98,00
   med ovnbagte rodfrugter, grøn salat, hvide kartofler og skysauce.
20: Tortelloni m. kødfyld
DKK    88,00
   Serveret i cremet sauce med sauteret bacon, løg og peberfrugt.
21: Mørbradgryde m. bacon, champignons og cocktailpølser.
DKK    128,00
   Dertil valgfri mellem ris eller pom. Sauteé.
Steaks
22: Steak Bearnaise (220 g.)
DKK    168,00
   med årstidens grønsager, bearnaisesauce og stegte kartofler.
23: Peber-steak (220 g.)
DKK    168,00
   med årstidens friske grønsager, stegte kartofler og pebersauce.
24: Steak Outrup (220 g.)
DKK    168,00
   med bacon/løg sauteé, haricots verts, ovnbagt tomat, stegte kartofler og svampesauce.
25: Oksemørbrad (220 gr.)
DKK    198,00
   med årstidens grønsager, bearnaisesauce, bagt kartoffel og valgfri smør.
Børnemenu
26: Kyllingelår med pom. Frites.
DKK    40,00
  
27: 1 fiskefilet m. pom. Frites.
DKK    40,00
28: 2 røde pølser m. pom. Frites.
DKK    40,00
29: 2 Frikadeller m. kartofler og sovs
DKK    46,00
30: Pasta Penne med kødsauce.
DKK    46,00
31: Klovne-is
DKK    35,00
   3 kugler is med vaffel og flødeskum.
Desserter
32: Pære Belle Helene
DKK    50,00
   Vanilleis med 1/2 pære og chokoladesauce.
33: Hjemmebagt pæretærte.
DKK    48,00
   Serveres lun, med creme fraiche.
34: 2 lune pandekager.
DKK    54,00
   Serveres med is og chokoladesauce.
35: Dessertsymphoni.
DKK    58,00
   Cremet chokoladetærte, frisk frugt, is og bær-coulis.
36: Irish Coffeé ( 3 cl.)
DKK    48,00
Frokostretter
41: Fiskefilet
DKK    32,00
   med remoulade, citron og brød.
42: 2 Frikadeller
DKK    38,00
   med rødkål og smurt brød.
43: Bøf m. spejlæg
DKK    58,00
   med brød og surt.
44: Stjerneskud
DKK    75,00
   med 2 stegte fisk, rejer, asparges.
45: Pariserbøf
DKK    75,00
   med rå løg, peberrod, kapers, rødbede og pasteuriseret æggeblomme.
46: Æggekage
DKK    60,00
   med bacon, tomat, brød og smør.
(Min. 2 cou.)
47: Frokostplatte
DKK    130,00
   Sild m. karrysalat, æg, tomat, lun fiskefilet, rejer, 2 slags pålæg, lun frikadelle, ost.
Brød og smør.
Smørrebrød
1: Uspecificeret smørrebrød
DKK    26,00
Drikkevarer
1: Isvand (pr. person)
DKK    15,00
2: Sodavand
DKK    20,00
3: Øl
DKK    26,00
5: Snaps/bitter (2 cl)
DKK    25,00
6: Whisky (2 cl)
DKK    30,00
7: Cognac (Martell 2 cl)
DKK    35,00
8: Bailey (3 cl)
DKK    35,00
11: Kaffe/the
DKK    20,00
 
Hotel Outrup Jernbanegade 2 DK-6855 Outrup Tel. + 45 75 25 18 00